MAM SIOSTRĘ!!! Dodano: 2006-11-17 20:16
Jak już zapewne większość wie mam malutką Siostrę - Alicję...!!!!
Wiem, że już to pisałam, ale moja radość jest tak wielka, wręcz ogromna, że muszę założyć nowy temat... (może jak mała będzie wieksza zobaczy gdzieś ten temat :wink: )...
Siostrunia urodziła się dzisiaj dnia 17stego listopada o godzinie 12:12. Jej waga to 2,550 kg, ma 50 cm. APG 10/10 (czyli wszystko jest w dobrze, jest zdrowa). Już ją bardzo kocham... jejku to co będzie dalej? :wink: Mama czuje się dość dobrze, oczywistym jest że jest słaba, w końcu to był poród, a nie, ale ogólnie jest dobrze!
Nie chcę teraz pisać jak wygląda, bo dopiero jutro ją zobaczę :cry: bo dzisiaj było zbyt wielkie zamieszanie. Jestem jednak pewna że jutro napiszę tutaj o niej o wiele więcej, pewnie dam też zdjęcie do galerii 8)
Pragnę także serdecznie podziękować wszystkim którzy mi gratulowali!!!! Jestem strasznie wdzięczna tym, którzy cały czas "byli" przy mnie, wzpierali mnie, trzymali kciuki, wierzyli że będzie dobrze!!!!!! Bardzo Wam dziękuję! Jesteście wspaniali!!!!
Dodano: 2006-11-17 20:18
To ja też się dołączam do gratulacji :) i wklej zdięcie siostrzyczki i daj jej od Pandorci buziaka :)
Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^
Dodano: 2006-11-17 20:22
Kim - świetny wynik skali Apgar :D Gratuluję zdrowej siostry! Opiekuj się nią dobrze :wink:
między fiordami a fieldami
Dodano: 2006-11-17 20:40
Nie wiem jak to możliwe, ale Twoja radość Kiciusiu, udziela się mi coraz bardziej :) Ściskam Cię mocno i czekam na info o umaszczeniu Siostrzyczki :D
Dodano: 2006-11-17 21:02
Gratuluje :D :D :D
"umysł jest jak spadochron, działa tylko wtedy gdy jest otwarty"
Dodano: 2006-11-17 23:47
I ja także gratuluję. [:
"Crudelius est quam mori semper timere mortem." ''Primus in orbe deos fecit timor!!!!'' "Si vis pacem, para bellum." "Bellum omnia contra omnes" "Que sera, sera''
Dodano: 2006-11-18 09:55
Zaczne może od tego, że.... podrapie i pogryzę każdego kto jeszcze raz napisze mi co mam robić i jaka mam być wobec/dla Siostry!!!!!!!!! Wiem że życzycie dobrze i że to nie jest złośliwe, ale mnie to drażni dlatego mówie.... :* WIem jaka mam być, będę sobą i wiem co i jak robić...
VampirePandora - Fotki będą jeszcze dzisiaj, buziaka trudno mi będzie przekazać bo mała dużo czasu przebywa w inkubatorze, ale postaram się :wink:
Lili - dziękuję bardzo za gratulacje :wink: Dobry wynik hehe bo to moja Siostra ^^ 8) :arrow: :wink:
Noone - Bardzo się cieszę w takim razie. Tak bardzo bardzo bardzo bardzo ^^ :* Mam nadzieję że tak będzie dalej, a ja będę z dnia na dzień coraz szczęśliwsza co Tobie się udzieli i to w podwojonych ilości :) :*:*:* Mrrauu =^.^=
Samurai - dziękuję :) :wink: 8) :wink: :wink: :wink:
Kingu - Dzię-ku-jeee ^^
Dziękuję także w imieniu mojej mamy no i Siostruni ^^
Dodano: 2006-11-18 12:42
:D wow fajnie gratulacje, tylko się wykręc od zmieniania pieluch (mi to łatwo mówić, jedynaczką jestem) :D
Aaa nie gryź nie gryź!!!! :D
:)
Dodano: 2006-11-18 17:23
Droga Kim, pogratulowałem ci...lecz moge to zrobić jeszcze raz więc: Gratuluje!!!!:]
Dodano: 2006-11-18 22:12
Kurde, Kotek, zrónb z niej prawdziwego gotha, kup małe glany i czarne fatałaszki :twisted: 
Dodano: 2006-11-19 09:50
Jak już mówiłam mam swój koci plan 8) 8) 8)
Dziękuję za gratulacje ^^ :) :*
Little gothic girl ^^
Specjalnie dla Noone aby mogła widzieć umaszczenie ^^ No cóż
Wieczorem winnam dodać więcej zdjęć!!! 8)
Dodano: 2006-11-19 13:41
Ojej jaka ona sliczna !
I umaszcznie ma przepiekne
Gratulujemy Ci Kim tej cudnej istoty :)
Dodano: 2006-11-19 15:15
Kurcze Kiciusiu!! Twoja siostrzyczka ma chyba futerko takiej maści, co Ty :) Dobrze widzę?
Dodano: 2006-11-19 15:25
no nie koniecznie... Ma ciemny brąz a ja mam prawdziwą, głęboką błękitną czerń z granatowymi pasemkami
No ale podobnie ^^ lol
Dodano: 2006-11-19 20:25
Nic to, Kiciusiu :) Podrośnie, przeedukujesz muzycznie, przefarbujesz, będzie "Nasza" dziewczyna 
Dodano: 2006-11-19 22:53
| noone81 napisał(a): |
Nic to, Kiciusiu :) Podrośnie, przeedukujesz muzycznie, przefarbujesz, będzie "Nasza" dziewczyna ![]() |
Moi znajomi mowia tak samo jak Ty do Kim xP
A to jest wlasnie istotka ktora ja mam przeedukowac
http://img299.imageshack.us/my.php?image=hpim5997rp1.jpg
http://img329.imageshack.us/my.php?image=hpim5988vc7.jpg
Tak, tak dobrze widzicie :D Moja kochana Nadus ma niebieskie oczka i blond wloski ^^ zero podobienstwa do siostry :D
Dodano: 2006-11-19 23:29
hehe, omal zawału nie dostałam ... jak otwierałam Twojego linka, Endra, wyskoczyła mi jakaś reklama :lol: z hmmmmm...... skąpo ubraną, szczodrze obdarzoną przez naturę (lub chirurga plastycznego) panią ...... i pomyślałam : "biedna Endra" ........ :lol: :lol: :lol:
Dodano: 2006-11-20 05:28
Schweigende az tak zle nie jest :D Ona na pewno nie bedzie wygladala jak ta pani
Ja juz zrobie z niej normalnego czlowieka xP Jak na razie doprowadzilam do zmian w jej guscie muzycznym : zasypia przy Anathemie, usmiecha sie na Slipknocie :twisted: na co innego jest chyba na razie za mala :D ale wlasciwie to moglabym jej kupic jakis czarny ciuszek..... :twisted:
Ps.U mnie Firefox blokuje ta pania
wiec niestety sobie nie popatrze xP
Dodano: 2006-11-20 18:44
Dodano: 2006-11-20 19:11
| Selene69 napisał(a): |
| No to jesteś teraz starszą siostrą, musisz zajmowac się szkrabkiem :wink: |
Trzeba przyznac taki stan rzeczy jest boski! A jeszcze niedawno bylam jedynaczka 8) Mlodsza siostra jest boska i kochana :D Tylko ja zawsze chcialam miec starszego brata
bez tytulu Dodano: 2006-11-20 21:00
Jak chcesz, moge oddac Ci jednego
Za Twoja slodziutka siostrzyczke... Stoi? :D Dwoch braci to za duzo... Ale oddam Ci tego, ktory jest... nie no nie napisze jaki, bo nie chce tu nikogo obgadywac
Bo ten drugi jest kochany :) Po slubie i przyjscie na swiat jego coreczki stal sie bratem idealnym :) I jego nie oddam za nic. Jego corka w srode skonczyla roczek i nie wyobrazam sobie zycia bez niej. Tylko czasem, dziwnie sie czuje, kiedy wszyscy kaza jej nazywac mnie ciocia...
Buziaczki :*
"Radość przeżywa się tylko wtedy, gdy sprawia się ją innym" /Karol Bath/ "Każde życie - nawet najmniej znaczące dla ludzi - ma wieczną wartość przed oczami Boga"
Dodano: 2006-11-20 21:41
Droga Kim...zarejestruj siostre jak najszybciej na DP! Co z tego że czytać nie umie...ani nawet jeszcze mówić ^^ Ważne są początki 
Re: bez tytulu Dodano: 2006-11-20 22:25
| SAmy napisał(a): |
Jak chcesz, moge oddac Ci jednego Za Twoja slodziutka siostrzyczke... Stoi? :D Dwoch braci to za duzo... Ale oddam Ci tego, ktory jest... nie no nie napisze jaki, bo nie chce tu nikogo obgadywac Bo ten drugi jest kochany :) Po slubie i przyjscie na swiat jego coreczki stal sie bratem idealnym :) I jego nie oddam za nic. Jego corka w srode skonczyla roczek i nie wyobrazam sobie zycia bez niej. Tylko czasem, dziwnie sie czuje, kiedy wszyscy kaza jej nazywac mnie ciocia... Buziaczki :* |
No nie wiem...Niby fajnie by bylo miec starszego brata... tylko ja juz tak bardzo pokochalam swoja siostre :D Chyba Ci jej nie oddam ani sie nie zamienie :D co najwyzej mozemy sie pozamieniac co jakis czas na jakies krotkie okresy xP :***
Ciocia Samy ^^ 8) Ladnie brzmi
bez tytulu Dodano: 2006-11-20 23:03
Dobra, zgadzam sie :D To kiedy sie wymieniamy? I na ile? Tydzien, dwa? :D Albo troche krocej, bo zakocham sie w tej Twojej siostrzyczce i Ci ja ukradne :twisted: Taa ciocia SAmy :D Ale fajna rolka :D Heheh jak sobie przypomne, jak moja bratanica na roczku straszyla swieczke, zamiast ja dmuchac... albo jak daje buziaki, chodzi, rzuca lalkami i robi "ajka" to zaczynam sie smiac w glos :D. Chyba nic w zyciu nie daje takiego szczescia jak poczatek nowego zycia i obserwowanie go. Dwa razy z rzedu wybrala rozaniec... mimo ze jej mama podlozyla jej specjalnie taki pieniadz, zeby wlasnie jego wybrala. Ale mala nie wyglada mi na swieta... Bo wiesz... znasz ta tradycje z pieniazkiem, rozancem, kieliszkiem i ksiazeczka na roczek :D A Twoja siostra w jakim jest wieku?
Pozdroowka :*
"Radość przeżywa się tylko wtedy, gdy sprawia się ją innym" /Karol Bath/ "Każde życie - nawet najmniej znaczące dla ludzi - ma wieczną wartość przed oczami Boga"